BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Коронавирусът влезе и в градината в Белица

Детската градина в Белица е поредното огнище на Covid-19 в общината. Заведението е затворено, а в момента се правят PCR тестове на целия персонал и на децата, предаде БНР.

„Една учителка е дала положителна проба на Covid-19. Директорката на детската градина също е с пневмония, имаме опасения, днес чакаме да излезе и нейния тест. Детската градина не работи, напълно е дезинфектирана. Утре сме направили организация да се направят проби на всички в детската градина и на около 20 деца“, обясни той.

На спешно извънредно заседание в областния щаб са обсъдени и предприети мерки при евентуално разрастване на заразата. Десет са новите случаи на заразени с коронавирус хора в област Благоевград за изминалото денонощие. Към момента в болнични заведения са настанени 25 лица, трима са на интензивно лечение.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!