BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Касите на ВиК – Благоевград със стандартно работно време. Обслужват клиенти при стриктно спазване на указанията за предпазване от COVID-19

Всички каси на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград обслужват клиенти без промяна в работното време. Целта на Дружеството е да осигури максимално удобство за своите абонати.

Касите работят при стриктно спазване на всички указания от Министерство на здравеопазването и Националния оперативен щаб за ограничаване разпространението на COVID-19.

Помещенията се дезинфекцират, има въведен и пропускателен режим. На служителите е направен извънреден инструктаж и са запознати детайлно с всички изисквания.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград призовава своите абонати да плащат сметките си в срок, за да избегнат начисляване на лихви.

Клиентите могат да платят още на всички каси на Easypay, в клоновете на „Български пощи“ ЕАД, ePay, както и по банков път.

 

 

 

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!