BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Караянчева: Машинното гласуване ще затрудни изключително много българските граждани

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изрази своето мнение, че машинното гласуване ще затрудни изключително много българските граждани.

Според нея по-възрастните хора се притесняват от техниката, по-младите гласоподаватели няма да чакат на опашка другите да гласуват, но приемането на този вид гласуване е въпрос на дебати и ще трябва да бъде прието това, което е в интерес на българските граждани.

„Днес в Народното събрание са провежда заседание на работната група за промените в Изборния кодекс, където се очаква да се чуе мнението на различните парламентарни групи. След това се очаква да има едно общо решение и там, където не се припокриват мненията на колегите, ще се обсъждат в зала допълнително. Няма как да бъдем единодушни по всички теми“, уточни Караянчева.

 

Източник: БТА

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!