BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кандидатът за кмет Иван Кадев: Банско е нашият дом, нашето минало и бъдеще, Банско е нашата България!

71657314_2316758308637787_2877654029922467840_n

Кандидатът за кмет на община Банско Иван Кадев откри официално предизборната си кампания. Жители на Банско, Добринище и селата Места, Филипово, Кремен, Обидим, Осеново и Гостун изпълниха до краен предел голямата зала на читалището в Банско, за да видят, чуят и подкрепят кандидатите за кмет и общински съветници.

IMG_5824

Иван Кадев е издигнат за кандидат кмет на община Банско от Инициативен комитет и е подкрепен от БСП,  Сдружение „Бъдеще за община Банско“, ВОЛЯ, ДБГ, ДСБ, НДСВ, Демократична България.

Реших да се кандидатирам като независим за кмет на Община Банско, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от всички политически сили извън управляващите и от името на всички независими хора в нашата община“, обясни Иван Кадев пред аудиторията. „Размишлявах дълго, защото да поемеш такава отговорност не е лесно. Аз цял живот съм бил човек на думата и отговорността и не мога да поема кауза, ако не вярвам в нея. А в Банско трябва да вярваш!“, каза още Иван Кадев и подчерта:

Знаем какво е направено. Знаем как не трябва да се управлява. Знаем и какво искаме да постигнем. Задачата ни през предстоящия управленски мандат няма да е лесна, защото първото, което трябва да направим, е да убедим цялата държава, че Банско не е повече синоним на корупция и рекет“.

Кандидатите за общински съветници, Иван Кадев определи като отбор от млади, умни и можещи хора, които имат една цел – бъдещето на Банско.

IMG_5500

Ето и  основните приоритети в управленската програма, която  бе представена  пред избирателите:

–         Ще продължаваме да развиваме Банско като зелен, чист и красив град, но ще стигнем и до най – крайните квартали със семпла и функционална инфраструктура. Няма да подминем в работата си нито едно от селищата в общината. Няма да допуснем днес да се полага нов асфалт, а утре да се копае.

–         Отношението към промишлените зони няма да бъде като към второстепенни обекти, защото всъщност те са гръбнакът на малкия и среден бизнес тук. Ще ги поддържаме непрекъснато, а не само в последния предизборен месец. Ще помогнем продукцията на местните производители да има своето специализирано място за реализиране на местния пазар.

–         Редът и сигурността в общината ще бъдат наша И МОЯ приоритетна задача. Ще преразгледаме концепцията за “Синя зона”, като на първо място създадем организация и възможности за алтернативно паркиране. Ще обновим и поддържаме съществуващите спортни площадки и съоръжения и ще изградим нови за упражняване на масов спорт от нашите деца и младежи. Защото сме длъжници на младите!

–         Ще работим ръка за ръка за продължаване развитието на ски–зоната, защото усилията на всички, работещи в туристическия бранш, превърнаха Банско в Зимна столица на Балканите и продължават да ни правят известни в Европа и в света.

–         Ще продължим да утвърждаваме Община Банско като целогодишна туристическа дестинация. Ще преосмислим концепцията за провеждащите се фестивали и ще подадем ръка за развитието на нови туристически атракции и различни форми на туризъм. Ще помогнем идеите на представителите на туристическия бранш да намерят своята реализация

–         Ще даваме нашата подкрепа на всички образователни структури в общината, защото модерното ни европейско бъдеще може да бъде изградено единствено от просветени млади български граждани.

–         Изконните ценности – история, култура, духовност – ще бъдат доразвивани и винаги ще имат достойно място в нашата работа.

–       Ще развиваме екологично Банско. Екологията не е просто модерна, тя е задължителна, защото от нея зависи здравето на бъдещите поколения. И тук имаме да решим важни задачи: използването на топлоцентралата в Банско, газификацията на общината, разумното използване на водните ресурси.

–     Ще надграждаме съществуващите и ще създадем нови, съвременни социални услуги, защото хората в неравностойно положение са част от нас. Здравето и здравословният начин на живот на всички граждани ще бъдат наша всекидневна грижа.

–         Всички младежи ще заемат своето подобаващо място в управлението на общината.

–         И не на последно място: публичните средства ще бъдат изразходвани отговорно, законосъобразно и прозрачно. И оценката за прозрачност ще я давате вие, а не платените агенции.

 „Аз съм български офицер, а не сарафин! Победата е наша, защото Бог и истината са на наша страна!“ убеден е  Иван Кадев и призова жителите на община Банско:

Скъпи приятели, кампанията ни вече е в разгара си. Чакат ни още няколко седмици усилия до избора и четири усилни години до втория мандат. Имайте търпение, горете от желание, вярвайте на хората около вас и бъдете готови да отстоявате нашите принципи в мирното време на съзиданието, което ни очаква. Защото Банско е нашият дом, нашето минало и бъдеще, Банско е нашата България!“

IMG_5497

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!