BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Злата Ризова : Долу ръцете от децата на Благоевград!

Злата Ризова е общественик и бивш общински съветник в продължение на 12 години. През цялото това време една от темите, които тя защитаваше последователно беше „Пирин“.
За разлика от много други политици, Ризова не „лъкатушеше“ в позициите си за отбора, често с риск, да влезе в неравен бой с колегите си, общинска администрация, ръководството на клуба и дори с феновете.

Сега, когато някои от децата от ДЮШ на Пирин са изхвърлени на улицата, Ризова също има своята гледна точка и позиция, която публикува в профила си в социалните мрежи.

Тя естествено е в защита на децата, а написаното е категорично и без спестяване на каквото и да е.
Публикуваме позицията на Злата Ризова, без редакторска намеса :


„ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НА БЛАГОЕВГРАД!!!
Искам само да напомня, че Община Благоевград е собственик на ВСИЧКИ бази, които клуба ползва БЕЗВЪЗМЕЗДНО!!! Искам да напомня, че Община Благоевград ЕЖЕГОДНО подпомага клуба с немалка сума!!! Искам да напомня, че Община Благоевград притежава 25% от дружеството!!! Искам да напомня, че СЪМНИТЕЛНОТО дружество собственик на по-голямата част от капитала ТРЯБВА да се съобразява с нуждите на ДЕЦАТА НА БЛАГОЕВГРАД, само заради изброеното по-горе!!! Искам да напомня на фен клубовете, че всички, които ги употребяваха до сега си отидоха, а за тях остана само горчивия вкус на евтина бира и кебапчета!!! И тези ще си идат, но ние ще останем!!!
Така че, прежалете евентуалните ползи и утре застанете ЗАД ДЕЦАТА НА БЛАГОЕВГРАД!!!
САМО ПИРИН!!!“

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!