BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 8 ноември

dneven-horoskop-6-mart-eksplozivna-360

В петък ще ви изненада една новина или събитие, което в някои случаи може да бъде свързано с дете.

Това е ден на позитивните енергии и на тези, които ще спомогнат за преобразованието на нашите планове към добро. Гледайте ведро на някои проблеми в работата си. В повечето случаи те не са възникнали по ваша вина и тяхното разрешение не зависи от вас. Това ще бъде благоприятен ден за разговори свързани с пари, финансови документи, кредит и др. Обмислете добре уговорки с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, особено ако са свързани с пари.

Това ще бъде благоприятен ден за грижи, ремонти и подобрения на вещи или имот, които притежавате или които използвате.

Овен

Този петък ви очаква приятно пътуване. Наслаждавайте се на всичко ново, което видите. Слушайте повече, за да научите нови и интересни неща.

Телец

Този петък не вярвайте на празни обещания  и се пазете от заблуди днес . Доверете се на собствените си убеждения  и не изневерявайте на морала си.

Близнаци

Притесненията, които имате са по-скоро във вас самите, отколкото – свързани с реална ситуация. Скоро ще престанат да ви тормозят, ако спрете да им обръщате внимание.

Рак

Този петък е ден, в който да помислите за семейството си. Работата може да почака, но понякога отношения не търпят отлагане на вниманието.

Лъв

Денят е чудесен за набавяне на информация или осъществяване на кратко пътуване с определена цел. Подарете си уединение, ако имате нужда.

Дева

Този петък рискувате да бъдете заблудени или измамени. Доверете се на сърцето  си – то няма да ви излъже.

Везни

Този петък се вгледайте в щастието, което ви дава дома и семейството . Има какво да ви накара да се почувствате щастливи.

Скорпион

Денят ви дава уникален шанс, свързан с професионалното ви развитие. Единствено вашата несдържаност по отношение към колега може да ви провали.

Стрелец

Очаква ви любовен успех  – това важи главно за необвързаните представители на знака. Други ще прекарат ценни моменти с децата си. Притесненията ви обаче може да ви докарат болежки, не им се давайте.

Козирог

Днес може да си позволите да бъдете по-настъпателни в личен план. В друг аспект ви заплашва финансова загуба, но тя ще бъде по някакъв начин градивна.

Водолей

Това е ден, в който може да се доверите малко повече на другите. Ако не рискувате нищо сериозно предоставете инициативата на другите, а вие си починете.

Риби

Този петък не бързайте за нищо и за никъде. Необходимо ви е пълно спокойствие. Припряността може да доведе до неприятни грешки.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!