BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дежурни лица следят за спазване на указанията при посещение в парковете в Благоевград

Дежурни лица от община Благоевград продължават да съблюдават, за спазване на указанията и схеми за движение по определени маршрути в градската градина при хотел „Ален мак“, парк Бачиново и парк „Даме Груев“.

Организацията с 20 дежурни лица на ден бе създадена от Община Благоевград от 04 май 2020 г. Графикът е изготвен с непедагогическия персонал от 13-те детските градини в Благоевград , в часовия диапазон от 09,00 часа до 19,00 часа.

Заместник-кметът по хуманитарни дейности д-р инж. Василиса Павлова поясни, че дежурните съблюдават за спазване на указателните табели и схеми за движение в парковете, както и за спазване на задължителните правила: носенето на предпазни маски, спазване на дистанция 2,5 м от други семейства. Забранява се: сядането на пейки, използването на детски и спортни съоръжения и пясъчниците, употребата на алкохол.

Дежурства към Оперативния щаб са до 14 юни 2020г, при промяна в епидемичната обстановка и разпоредбите на Министерство на здравеопазването, организацията ще бъде променена.

The post Дежурни лица следят за спазване на указанията при посещение в парковете в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!