BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Благоевград стартира шахматен турнир за пенсионери

Шахматисти от всички пенсионерски клубове в Благоевград ще участват в първия за годината турнир по шахмат за пенсионери в града. Шампионатът се осъществява с подкрепата на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков.
В първия ден на състезанието участие взеха любители и доказани шахматисти, като игрите се проведоха в пенсионерския клуб „Еленово“ под стриктния поглед на професионалния шахматен арбитър Георги Чепандов.

Награждаването за турнира ще се проведе на 28 февруари в Централния пенсионерски клуб в Благоевград от 11:00 ч. Победителите ще бъдат наградени лично от Андрей Новаков и общинския ръководител на ГЕРБ в Благоевград инж. Росица Димитрова.

Желаещите да вземат участие във втория кръг от турнира могат да се запишат  на място в клуб „Централен“ до 10:00 часа на 25 февруари.

The post В Благоевград стартира шахматен турнир за пенсионери appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!