BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Възстановява се нормалният график на автобусите по линия №2 в Благоевград

Кризисният щаб на община Благоевград проведе днес заседание в зала „22 септември“. По време на заседанието са набелязани конкретни мерки във връзка с епидемичната обстановка в страната.

Щабът взе решение, от 18 май/понеделник/ се възстановява, графика на движение на автобусите по линия №2 през интервал от 10 минути. Разписанието на движение на автобусите по линия №1 и линия №3, не се променя и остава през 60 минути. В зависимост от епидемичната обстановка, графикът може да бъде променен. Припомняме, че от 16 март, разписанието на градския транспорт се промени във връзка с обявеното с Решение от 13.03.2020г на Народното събрание на Република България извънредно положение.

Щабът реши да продължат дейностите по дезинфекция на откритите обществени площи в Благоевград. С цел предотвратяването на разпространението на коронавирус, по предложение на управителя на Специализираната болница за активно лечение по онкология „Свети Мина“ д-р Георги Георгиев, се организира дезинфекция на входовете на лечебните заведения в Благоевград.

Дезинфекция с машинно миене на улиците в община Благоевград, продължава да се осъществява по график от фирма “Биострой“.

The post Възстановява се нормалният график на автобусите по линия №2 в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!