BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Влаковете ще се движат без промяна, но трябва да докажете целта на пътуването

Влаковете в страната ще продължат да се движат без промяна в разписанието си. Единствената промяна в движението на влакове на този етап е свързана с ограничението на достъпа до град Банско, като всички влакове, които пътуват по маршрута Септември-Добринище-Септември, не спират на гара Банско, а два крайградски пътнически влака по машрута Разлог-Добринище-Разлог няма да се движат до обявяване на края на карантината.

Клиентите на БДЖ, на които се налага да пътуват с влак, ще трябва да докажат целта на своето пътуване, като контрола на достъпа на пътуващите ще се организира от служителите на реда.

Тази мярка ще се изпълнява във връзка с новите указания на министерство на здравеопазването за предпазване от разпространението на коронавирус.

The post Влаковете ще се движат без промяна, но трябва да докажете целта на пътуването appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!