BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Васил Божков: Протест до край

„Вчера – в София. Днес – в цяла България. Навсякъде. По всяко време. Протест до край“. Това написа в социалната мрежа Фейсбук Васил Божков, който в момента се намира в Дубай.

Бизнесменът е издирван от прокуратурата по 18 обвинения.

„Ще се опитат да ви уплашат. Да ви обезсърчат и омаловажат. Ще се опитат да ви ограничат. Сега е моментът да #БъдетеСмели“, призова Божков протестиращите.

В София вчера се състоя многохиляден протест в подкрепа на президентската институция. Повод беше операцията на Специализираната прокуратура в сградата на президентството, при която бяха задържани двама от най-близките сътрудници на държавния глава Румен Радев – Пламен Узунов и Илия Милушев.

Божков също така коментира и реакцията на управляващите: „Пак постъпиха подло и се скриха. Ако бяха обявили пресконференцията навреме, всички щяхме да сме там и да я слушаме на живо“. /БГНЕС

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!