BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Банско с първа инспекция за световното първенство

Екип на Международната федерация по ски направи първа инспекция на Банско във връзка с домакинството на световното първенство за младежи и девойки през 2021 г.

Рейс директорите от ФИС Вим Росел и Жорди Пуйол заедно с зам.председателя на организационния комитет Георги Бобев и екипи на домакините от БФСки и Юлен, както и представители на Инфронтспорт разгледаха ски зоната, и всички възможности за цялостната организация на шампионата. Надпреварата при младите таланти в ските ще се проведе от 1 до 11 март 2021 г, непосредствено, след световната купа за мъже в края на февруари. От ФИС останаха много доволни от видяното и подготовката на курота за новия ски сезон, и световната купа при жените, която ще се проведе на 25-26 януари 2020.

Следващата инспекция на световното ще е в края на март 2020. Екипът от ФИС присъства и на първата среща на организационния комитет по подготовката на Световната купа в Банско 2020.

The post Банско с първа инспекция за световното първенство appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!