BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Атанасова: Борисов не е сметкаджия по отношение на политическото си оцеляване

„Отговорност е да стоиш на власт в момента“

Не е важно да се следват тезите на управляващите. Трябва да се мобилизираме като общество. Няма значение кой управлява. Изборите ще дойдат през март. Ако загубим болшинството от лекарите и учителите. Това са стълбовете за едно общество. Това коментира депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка с мерките за справяне с кризата, причинена от коронавирус.

Атанасова е категорична, че премиерът Бойко Борисов не се притеснява да подаде оставка, но не го прави, защото оставането му е въпрос на отговорност.

Какво означава страх? В една такава ситуация има ли някой, който да не се страхува. Какво означава страх за политическа кариера. За Борисов властта не е самоцел. Той два пъти подава оставка., коментира депутатът от ГЕРБ.  Хората го избират. Борисов не е сметкаджия по отношение на политическото си оцеляване. Отговорност е да стоиш на власт в момента. Да се коментира политическо оцеляване е тотално неприемливо. Много е лесно да даваш оценки от студията. Да  не носиш никаква отговорност, допълни Атанасова.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!