BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Александър Крайнов, кандидат-кмет на Разлог: Искам да бъда кмет на всички граждани, политически пристрастия са без значение

Днес ни гостува кандидатът за кмет на община Разлог, от Коалиция „БСП за България“ Алексадър Крайнов.

„За мен кметството, това са хората, а не кметът. Той е само един от тях, избран да ги представлява, но за да го прави, той трябва да познава проблемите на всеки човек и по този начин да определя приоритети си, да има истинска прозрачност в управлението и разбира се, с много работа за просперитета на общината.“, категоричен е Крайнов.

Той има успешен бизнес в Разлог, но е стигнал до решението да влезе в политиката, ясно осъзнавайки, че града има нужда от промяна.
„Целта ми е общината ни да се развива и модернизира с темповете, които заслужаваме всички ние! Искаме да живеем в нашата община и тя да бъде модерна и добро място за живеене, където да израстват нашите деца, да работим и да се чувстваме пълноценни граждани. Това е постижимо при една действаща и силна икономика, развитие на сектори като туризъм, високо качество на предлаганите здравни, образователни и социални услуги, в условията на община със самобитен културен живот и да бъдем обградени от чиста и зелена природа. Искам да имаме модерна и работеща администрация, обърната с лице към своите граждани. Да бъдат създадени условия за подпомагане на местните бизнеси и създаване на работни места. Ние заедно, можем и ще направим Разлог привлекателно място за живот за нас и нашите деца!“, казва Александър.

В първото си интервю той маркира и основите на своята програма, с която ще запознае и жителите на Разлог, на планираните срещи с тях.
71811403_2542224372565930_8637693872417275904_n

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!