BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЮЗУ „Неофит Рилски“ обяви второ класиране

 

Днес Югозападният университет „Неофит Рилски“ обяви второто класиране на приетите студенти за учебната 2020/2021 г. Бъдещите студенти могат да проверят резултатите от класирането в платформата: https://ksk.swu.bg.

Всички приети на второ класиране студенти следва да се запишат в срок от 17 до 22 юли 2020 г., като представят диплома за завършено средно образование (копие и оригинал) и квитанция за платена семестриална такса.  Документи се приемат в Учебен корпус № 1 на университета (Кандидатстудентски център – стая 1102А, ул. Иван Михайлов № 66). Работното време на комисиите за записване в делничните дни е от 08.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 17.00 часа, а в почивните от 09.00 до 15.00 часа.

Кандидат-студентите, приети в специалностите: „Педагогика на обучението по математика, информатика и информационни технологии“, „Педагогика на обучението по физика и математика“, „Педагогика на обучението по химия и физика“, „Педагогика на обучението по химия и Човекът и природата“, „Педагогика на обучението по география и история“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (руски)“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (гръцки)“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (китайски)“, „Педагогика на обучението по български език и чужд език (английски)“, „Педагогика на музикалното изкуство“, „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“, „Педагогика на обучението по технологии и предприемачество“, „Физическо възпитание и спорт“, „Оптични технологии“, „Физика“, „Химия“, „Медицинска химия“ и „Математика“ са освободени от заплащане на семестриалните такси съгласно Постановление № 137 от 25 юни 2020 г. на Министерския съвет. При записването си в обявения срок от 17 юли до 22 юли новоприетите студенти в тези специалности представят само диплома за завършено средно образование (копие и оригинал).

От 17 юли 2020 г. започва и приемът на документи за бакалавърските програми след завършено средно образование в платена форма на обучение.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!