BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Фенове на ПФК „Левски“ от Благоевград организират благотворителен футболен турнир под надслов „Защити Гери“

“Клуб на привържниците на ПФК ЛЕВСКИ 1914 Благоевград“ организира Благотворителен футболен турнир с надслов: “Защити Гери“!
Турнирът има за цел да подпомогне лечението, от което се нуждае Гергана Деренцева- достойна личност, професионалист, уважаван преподавател  в ПГИ „Иван Илиев“-Благоевград, невероятна съпруга, всеотдайна майка и пример за приятелство!

Тя страда от  туморно образование в мозъка, със следоперативни усложнения (инфекция), което налага извършване на нова спешна медицинска интервенция в болница в Турция.

Първоначалната сумата, която е необходима е 24 000 € – две операции, всяка от които по 12 000 €. Първата операция е необходима за премахване на  коста, която причинява инфекцията.

След това, ще се назначи лечение с антибиотици. Втората операция е за поставяне на изкуствена кост. Между двете операции, най-вероятно ще има нужда и от лъче- и химиотерапия, за които все още не се знае какви средства ще бъдат нужни, както и  разходи за транспорт и престой.

ВСЕКИ, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА УЧАСТВА В ТАЗИ БЛАГОРОДНА КАУЗА, МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ С УЧАСТИЕ В ТУРНИРА ИЛИ КАТО НАПРАВИ СВОЕТО ДАРЕНИЕ НА МЯСТО!
ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРИСЪСТВАТ НА ТУРНИРА, НО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА УЧАСТВАТ В ТАЗИ ИНИЦИАТИВА, МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:
банкова сметка: BG94UBBS88881000968574, Банка „ОББ“-Благоевград , в BGN и чрез https://bg.helpkarma.com/…/zashtiti-geri-protect-gerry-2492
Турнирът ще се състои на 4 октомври 2020г. (неделя) от 09:00 ч. на спортен комплекс “Арена Парк“.
Входна такса за отбор – 100лв.
Номер за връзка и записване: 0883431528
Крайният срок за записване : 3 октомври(събота) 15:00 ч.
СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА ЩЕ ОТИДАТ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ГЕРГАНА ДЕРЕНЦЕВА!

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!