BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Протестиращи замеряха с яйца централата на ГЕРБ в Благоевград

Около 150 души се събраха на пореден протест в Благоевград. Протестиращите искат оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев. За разлика от другите дни, този път проявата се отличи с това, че централата на политическа партия ГЕРБ бе обстрелвана с яйца.

Недоволните граждани заявяват, че вече почти 20 дни, всяка вечер са на площада, защото им е омръзнало да живеят в държава, която се управлява от хора, интересуващите се само от своите интереси, а не от тези на гражданите.

Настояването е за спешни промени в законодателството на България, които да гарантират, че при следващите избори няма да бъдат избрани същите добре познати лица, които от 30 години са в политиката.

Протестът в Благоевград тази вечер се отличи с нещо много силно и емоционално. Всички присъстващи отдадоха минутно мълчание в памет на самозапалилите се в периода на 2013-2015 година в името на Родината.

The post Протестиращи замеряха с яйца централата на ГЕРБ в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!