BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нинова се извини за неудобството на полицаите заради блокадата в БНТ

Не съм искала протестиращите пред БНТ да ми се извиняват за случилото се след участието ми в предаването “Панорама”. Напротив. Искам аз да се извиня на полицаите, затова че им отказах те да ме извеждат, отказах кола и излязох сама, пеша. По-късно разбрах, че с това съм нарушила техните правила за реакция в такива случаи. Извинете ме за причиненото ви неудобство.

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във фейсбук по повод скандиранията срещу нея и Даниела Дариткова, председател на парламентарната група на ГЕРБ, при излизането им от сградата на БНТ в петък вечерта.

Двете бяха блокирани на „Сан Стефано“ от протестиращи.

Имаше силна вербална агресия, хвърляне на бутилки, кенчета, което застрашаваше живота и здравето им. Затова бе наложително полицията да се намеси, не е използвана физическа сила, освен в някои от моментите, в които се наложи изтласкване на протестиращите, отчете вчера началникът на отдел „Охранителна полиция“ в СДВР Радослав Стойнев.

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!