BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Николай Георгиев: ЗА КРЕСНА, КРАСИВА И СПРАВЕДЛИВА !

 

ЗА КРЕСНА, КРАСИВА И СПРАВЕДЛИВА !

Уважаеми съграждани,

Изтеклата 2020 година не можем да определим като „една от всички“, които сме преживели. КОВИД кризата изправи пред изпитание всички общински ресурси и публични фондове и центрира фокуса на нашето внимание върху грижата за човека и неговото неотменимо право на живот.

Казват, че за силата на една общност се съди по отношение й към най-слабите от нейните членове. Е, струва ми се, ще се съгласите с мен, че ние, като общност, издържахме и издържаме този тест с много висока оценка.

Впрочем, какво по-добро доказателство за дълбокия смисъл, който заложихме в нашия предизборен слоган: „За Кресна, красива и справедлива !“ от всички грижи, които положихме през изтеклата година за нашите съграждани в нужда и риск.

Направихме го всички, ЗАЕДНО и това е отличен атестат за силата и духа на нашата общност.

Разбира се, трудности винаги е имало, но и аз, като кмет, с моя екип и нашите съветници, които съставляват мнозинството в Общинския съвет, поехме грижата за добруването и развитието на нашия роден край, не за да изтъкваме причини, защо това или онова не може да се случи, а за да търсим възможности и да постигаме заявените цели дори, ако за това трябва да положим свръхусилия и да жертваме нашето лично благо.

Скъпи съграждани,

Вие сте най-големият и най-съществен за развитието на община Кресна капитал и през 2021 година, в изпълнение на моите/нашите предизборни обещания, ние продължихме да реализираме успешно редица общински политики за устойчиво развитие. В серия от няколко последващи материали ще ви представя отчета за извършеното в община Кресна през 2021 г.

Надявам се, че избраният подход ще позволи да заострим вниманието ви върху повече от онова, което свършихме и ще ни помогне да гледаме по-уверено в бъдещето.

С уважение

Николай Георгиев
Кмет на община Кресна

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!