BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Красимир Янков: Спасителната акция с полумерките няма да заглуши протеста! Оставка на правителството!

 

Народният представител от ПГ на “БСП за България” Красимир Янков излезе с позиция относно поисканите оставки от министър-председателя на трима министри от неговия екип. Ето и пъният текст на позицията: “Спасителна акция с полумерки не може да заглуши протеста и да отклони очакванията за генерална промяна. Това управление се олицетворява персонално от Бойко Борисов.

Горанов вече с присъствието си като финансов министър е тежък компромат не само за управляващата ГЕРБ, но и за България, която вече става част от Европейската финансова система. Емил Караниколов е отговорен за огромни течове на обществен финансов ресурс от подопечната му Българска Банка за РАЗВИТИЕ за частно облагодетелстване.

Министърът на вътрешните работи демонстрира крайна неадекватност и липса на реакция за полицейските действията и употреба на прекомерна сила върху протестиращи. Тези министри по никакъв начин не могат да продължат да заемат постовете си, но след персонален анализ на характеристиките на останалите членове на кабинета и те попадат в същата категория. Един непригоден, тежко компрометиран министерски състав с още по дискредитиран Министър-председател! ОСТАВКА!”

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!